In de Brandstore in Zeist vind je al onze produkten en kun je ze uitgebreid bekijken en ervaren. Je mag uren twijfelen over welke kleur of welk model… en kom je thuis en bedenk je dan dat je toch de rode in plaats van de blauwe had moeten kopen…? Dan heb je 30 dagen de tijd om het artikel weer terug te brengen of om te ruilen!

In de Brandstore vind je ook artikelen die nog in ontwikkeling zijn of die alleen nog maar op kleine schaal verkrijgbaar zijn. Of artikelen die we hebben meegenomen van een inspiratiereis.

Vaak is ook een van de ontwerpers wel aanwezig. Leuk om die eens te ontmoeten toch? Je kunt ze ook altijd vragen om tips en ideeën voor je eigen creatieve projecten. We vinden het sowieso belangrijk om creativiteit voor jong en oud te stimuleren. Daarom bieden we naast onze eigen artikelen ook hobby-artikelen, items van Decopatch en haak- en breigaren van Phildar en byClaire aan.

Het adres van de brandstore is:

Voorheuvel 60
3701 JG  Zeist
Tel: 030-6362051

Als gevolg van de lockdown is de brandstore in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari 2021 gesloten. Bestellingen afhalen is helaas ook niet mogelijk.

© 2018 - 2021 a Spark of HAPPINESS | sitemap | rss