Sorteer op

Kleurrijke en vrolijke handtassen

Een vrolijke kleurrijke handtas kopen? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ze in verschillende soorten en maten.Van klein tot groot. Voor de zomer een fleurige uitstraling. Voor de winter een extra behandeling zodat ze waterafstotend zijn. Of toch liever een bowling bag model of messenger? 

Voor al onze handtassen geld dat ze veel vakjes en zakjes hebben. De vakken zitten zowel aan de buitenkant als de binnenkant. De handtassen hebben een verstelbare schouderriem zodat deze ook als schoudertas te gebruiken zijn. Draag je de tas liever aan de hengsels dan kun je er voor kiezen om de schouderband er helemaal af te halen. De handvatten zijn trouwens zelf ook groot genoeg om de tas alsnog aan de schouder te dragen. De tassen zijn afsluitbaar met een rits en voorzien van drukknopen.

Wist je trouwens dat de eerste tassen al in de middeleeuwen voorkwamen? Dit waren buideltassen, en aan het eind van de 15e eeuw verschenen de eerste handtassen. Op Wikipedia vind je er een leuk artikel over.

© 2018 - 2024 a Spark of HAPPINESS | sitemap | rss