Retourneren
Je bestelling mag tot wel 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden worden geannuleerd. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Hierbij gelden de volgende spelregels:

  • Het artikel mag niet zijn gebruikt (je mag het uiteraard wel goed bekijken en inspecteren, zoals je in een winkel ook zou doen. Bijvoorbeeld een tas even openmaken om de binnenkant goed te kunnen bekijken);
  • De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk);
  • De artikelen dienen zorgvuldig behandeld te worden en mogen bijvoorbeeld niet worden bewaard in rokerige ruimtes of keukens;
  • Stuur je een artikel wel gebruikt of beschadigd retour dan hebben wij het recht om waardevermindering toe te passen;
  • Maatwerk is uitgesloten van de retourmogelijkheid (in onze webshop heeft dit alleen betrekking op stof).

Als je gebruik maakt van onze retourlabelservice dan kost je dit slechts EUR 2,95 (binnen Nederland). Dit werkt als volgt:

Stuur even een kort mailtje of een whatsappje (06-16629550) dat je wilt retourneren en vermeld hierbij je ordernummer. Vervolgens ontvang je van ons een link waarmee je eenvoudig je retourlabel aanmaakt, de eigen bijdrage van EUR 2,95 afrekent en vervolgens het label zelf uitprint. Geef daarna je pakket af bij een PostNL punt en klaar is Kees.

Kies je zelf een pakketdienst om te retourneren dan mag dat natuurlijk ook maar dan ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten. Let op: Onvoldoende gefrankeerde zendingen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Verpak het artikel goed en veilig en voeg het retourformulier toe.

Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:
a Spark of HAPPINESS
Voorheuvel 60A
3701 JG  Zeist
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging via e-mail en wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Ps:
Is er sprake van een fout van onze kant hoef je uiteraard geen eigen bijdrage of portokosten te betalen! Neem dan contact met ons op voor de te volgen procedure.

© 2018 - 2024 a Spark of HAPPINESS | sitemap | rss