per pagina
Sorteer op
    37 - 72 van 203 resultaten

Vrolijke en kleurrijke tassen

Tassen hebben we in alle soorten en maten. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn vrolijk, ze hebben veel kleur en ze zijn zeker niet alledaags. Want saaie en alledaagse tassen zijn er wel genoeg.

Wat voor soorten en maten zijn er dan? We hebben kleine (reis)tasjes, handtassen, schoudertassen, reistassen, weekenders, bowlingbags, messengers, kniptasjes, kleine knipbeursjes, shoppers hoog en laag, gevlochten manden en zelfs luiertassen. Ook een rugtas ontbreekt niet in het assortiment. Verder kun je naast de tas ook bij ons terecht voor een bijpassende toilettas, een  make-up tasje met spiegel. Tot slot hebben we ook portemonnees. Een kleine of een grote portemonnee of een klein beursje voor klein geld.

Een populair model is de weekender. Deze tas wordt veel gebruikt voor als je een weekendje weg gaat (of een midweek). Sommige dames gebruiken de tas ook als sporttas.

Van de handtas en de schoudertas hebben we meerdere modellen maar ze hebben allemaal gemeen dat ze een grote inhoud hebben en veel zakken en vakken. Afsluitbaar met rits of druksluiting en afneembare schouderriem. De schouderriem of schouderband is ook verstelbaar.

De bowlingbag, de messenger en het kniptasje zijn een trend op het moment dus die hebben we natuurlijk ook.

De beachbag is populair bij de strandgangers. Voor het strand kan je trouwens ook de weekender en de shopper prima gebruiken.

Op deze pagina vind je alle tassen die we hebben. Scrollen maar!

© 2018 - 2024 a Spark of HAPPINESS | sitemap | rss